• Stabilkan GULA & KOLESTROL di tahun 2023 dengan Black G Mardi? / Ingin whatsapp kami? KLIK DISINI!

Black G Mardi - Bungkusan Terbaru 2021 & 2022

Black G Mardi - Bungkusan Terbaru 2021 & 2022
PAKAGING TERBARU 2021 & 2022


Perhatian kepada semua pengguna Black G.


Pihak Syarikat Black G Sdn Bhd ingin memaklumkan kepada semua pengguna bahawa bungkusan bagi Capsule Black G Pure Extract and Black Ginger Plus Liquid telah ditukar kepada bungkusan yang baru sejak penghujung 2020. Pihak syarikat juga memberi jaminan bahawa keaslian dan kualiti kedua-dua produk tersebut tetap masih lagi sama dan tetap dijaga.


blackgmardi-kotakberubah.JPG

Diatas adalah senarai perubahan kotak yang telah berlaku sepanjang pengeluaran produk black g mardi. No 3 adalah yang terbaru yang telah dikeluarkan.

Black G Mardi berharap dengan adanya penjelasan ini, dapat mengurangkan kekeliruan berkenaan perkara tersebut. Sekiranya ada penerangan lanjut diperlukan, sila hubungi kami pada email [email protected] (email HQ) atau menghubungi kami di talian 03 – 6091 6796. (no tel HQ)


Kami mengucapkan terima kasih diatas sokongan semua pengguna produk syarikat sejak kami mula beroperasi pada tahun 2017 sehingga hari ini. 


Pihak syarikat berharap agar semua sentiasa menjaga SOP yang disarankan oleh Pihak Berwajib, dan semoga sentiasa selamat di samping keluarga tercinta.


#blackgasia
#blackgmardi
#packagingbaru2021
#originalOlder post Newer post