• Stabilkan GULA & KOLESTROL di tahun 2023 dengan Black G Mardi? / Ingin whatsapp kami? KLIK DISINI!

EnerG Plus minuman TENAGA!

EnerG Plus minuman TENAGA!

Ener-G Plus

Merupakan antara produk berasaskan kunyit hitam yang telah dikeluarkan oleh Black G dengan kerjasama pihak MARDI. Ener-G Plus mengandungi ektrak aktif kunyit hitam, maca, tribulus dan juga kurma. Kesemua ramuan herba ini adalah terbaik dalam membekalkan tenaga tambahan untuk anda!

ENERG-minum.jpeg

Cara - cara membancuh:

Mudah sahaja, ambil satu sachet Ener-G Plus dan bancuh dengan 500ml air sejuk atau panas ikut citarasa sendiri lalu boleh terus diminum. Ia boleh diminum terus atau diminum sedikit demi sedikit untuk selama sehari.

Secara asasnya Black G Ener-G Plus adalah minuman tenaga bagi mereka yang mengamalkan gaya hidup yang aktif dan bersukan. Tapi ia tidak terhad hanya untuk atlet mahupun orang muda sahaja, bahkan bagi mereka yang berumur 40 keatas pun boleh menikmatinya. Kerana ia adalah minuman tenaga, jadi semua lapisan umur sesuai untuk mengambilnya.

Bahkan, ada terdapat dikalangan pelanggan black g yang tidak meminum kopi, terutamanya kopi black g. Jadi Ener-G Plus adalah pilihan yang terbaik untuk mereka. Ingin tahu kelebihan dan keenakan kopi black g? klik disini: Kopi Black G Mardi

Ramuan dan formula kunyit hitam yang terdapat didalam Ener-G Plus telah menghasilkan manfaat & kebaikan-kebaikan seperti berikut:

1. Membekalkan tenaga tambahan segera!

blackg asia energy1.jpg

Ener-G Plus dapat membekalkan tenaga pada waktu anda sangat-sangat memerlukannya, terutamanya bagi mereka yang ingin bersukan dan melakukan aktiviti berat disepanjang hari. Adalah dicadangkan untuk mengambil Ener-G Plus 30 minit sebelum melakukan aktiviti.

2. Mampu menguatkan otot dan memperbaiki otot

blackg asia energy2.jpg

Ener-G Plus mampu menambahkan kekuatan otot disamping melegakan keletihan otot khasnya bagi mereka yang lasak bersukan atau yang bekerja berat.

3. Mendinginkan badan

Ener-G Plus merupakan minuman yang enak diminum dengan air sejuk kerana keenakannya dan khasiatnya juga mampu menjadikan badan kita hilang keletihan dan peroleh kedinginan. Jom rasai keenakan Ener-G Plus!

Ingin dapatkan minuman Ener-G Plus? 

>> Melalui website: KLIK BLACK G ASIA
>> Melalui whatsapp: KLIK WHATSAPPOlder post Newer post