🔥Stabilkan GULA & KOLESTROL di tahun 2022 dengan Black G Mardi🔥 / Ingin whatsapp kami? KLIK DISINI!

Kehebatan & Keenakan Kopi Black G

Kehebatan & Keenakan Kopi Black G

Black G Coffee merupakan salah satu produk keluaran Black G Mardi. Ini adalah bagi menyambut baik keperluan semua penggemar-penggemar kopi diluar sana. Kerana kebanyakan daripada pengguna black g capsule & liquid kami diluar sana adalah peminat kopi yang tegar. Oleh sebab itulah Black G Kopi dihasilkan.

Apakah keistimewaan kopi black g?

Biji Kopi Arabica Asli

Tidak seperti kopi pra campuran yang lain kerana Black G Kopi menggunakan biji kopi arabica asli yang telah diimport dari Brazil. Untuk makluman juga, kopi arabica mempunyai nilai 10X ganda lebih daripada kopi-kopi biasa. Dan ia juga mempunyai aroma dan rasa 10X lebih sedap & wangi daripada kopi-kopi yang lain.

Bahkan kopi arabica mempunyai kandungan kafein yang lebih rendah dan tiada bahan-bahan kimia yang biasa terdapat dalam kopi-kopi pra campuran yang banyak terdapat dipasaran luar.

Ganoderma

Ganoderma merupakan sejenis cendawan herba yang banyak digunakan di dalam herba perubatan orang cina dalam mengubati penyakit-penyakit tertentu. Ia telah digunakan beratus tahun dahulu untuk meningkatkan tahap kesihatan penggunanya.

Ganoderma sangat efektif dalam meningkatkan sistem imun badan, menambahkan tenaga, menghilangkan keletihan serta bertindak sebagai bahan anti kanser dalam badan.

Jom rasai keenakan kopi pra campuran Black G Mardi.

Dapatkan Kopi Black G di website kami sekarang. Klik disiniOlder post Newer post